ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΤΡΙΑΣ ΔΔΕ ΑΧΑΪΑΣ

Σχετικά με ορισμένα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου με αφορμή κατάληψη σχολείων της πόλης μας την 3-11-2014 για δήθεν άρνησή μου να δεχθώ τους μαθητές  και «φυγάδευσής μου»  από την πίσω πόρτα του κτιρίου, οφείλω να απαντήσω προς αποκατάσταση της αλήθειας :

  1. Από την προηγούμενη εβδομάδα είχα προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση για την  3-11-2014 και ώρα 13:00  στο 7ο Γυμνάσιο Πατρών, με τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του κλάδου την ευθύνη των οποίων (εκλογών)  έχει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης , γεγονός για το οποίο ενημέρωσα τους μαθητές.
  2. Ουδέποτε και για κανένα λόγο αρνήθηκα συναντήσεις για θέματα εκπαίδευσης , και με μαθητές, αφού πρακτικές άρνησης διαλόγου είναι ξένες προς το ήθος μου, τις αρχές και την παιδεία μου .
  3. «Φυγαδεύονται» οι ένοχοι και οι υπόλογοι για τις πράξεις τους και δεν ανήκω στις παραπάνω κατηγορίες. Εξάλλου η Διεύθυνση ΔΔΕ ΑΧΑΪΑΣ, από κτηριολογικής άποψης, δε διαθέτει «πίσω  πόρτα»

ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΙΕΡΡΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ