Δελτίο τύπου – Ενημέρωση για Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σας ανακοινώνουμε το από 30-8-2017 Δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοινώθηκαν από το  Υπουργείο Παιδείας τα εξεταστικά κέντρα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017 και επίσης υπενθυμίζεται το πρόγραμμα διεξαγωγής τους.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων από όλη την Ελλάδα εξετάζονται στην Αττική και συγκεκριμένα:

–  οι υποψήφιοι των ΓΕΛ από όλη την Ελλάδα, για τα μαθήματα γενικής παιδείας και προσανατολισμού, θα εξεταστούν (προφορικά) στο 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Σουλίου 35, τ.κ. 12243, Αιγάλεω, τηλ. 210 5980220) στην Διεύθυνση Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας.

– οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ από όλη την Ελλάδα, για τα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας, θα εξεταστούν (προφορικά) στο 6ο ΕΠΑΛ Αθηνών (Νέστου 4, τ.κ. 11527, Αμπελόκηποι, τηλ. 210 6430137) στη Διεύθυνση Δ.Ε. Α΄ Αθήνας.

– οι υποψήφιοι των ειδικών μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ από όλη την Ελλάδα, για τα Ειδικά μαθήματα (και για την Αρμονία) θα εξεταστούν (προφορικά) στην Αττική, στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου (Δαβάκη Πίνδου & Διαμαντή 2, τ.κ. 18547, Νέο Φάληρο, τηλ. 210-4812109) πλην του μαθήματος του Ελέγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων που θα εξεταστούν στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οδός Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι. 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ για το μάθημα της Αρμονίας οι εξετάσεις (γραπτά) για όλους τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν στο εξεταστικό κέντρο της Αθήνας (9ο ΓΕΛ Αθηνών της ΔΔΕ Α΄ Αθήνας).
Επίσης, για το μάθημα του Ελέγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων οι εξετάσεις για όλους τους υποψηφίους (γραπτά και προφορικά) ΓΕΛ και ΕΠΑΛ από όλη την Ελλάδα θα διενεργηθούν στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οδός Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι.

Από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του ΥΠΠΕΘ.

Δελτίο Τύπου – Ενημέρωση για Επαναληπτικές