Μήνυμα στους απόφοιτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, θα ήθελα να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καθώς και στις οικογένειές τους, για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και να ευχηθώ προσωπική πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές τους.

Η εντατική προσπάθεια, η υπομονή και η επιμονή που επιδείξατε, απέδωσαν τους καρπούς τους και δικαιωθήκατε. Ειδικά για φέτος, που οι γενικότερες συνθήκες δεν ήταν αρκετά ευνοϊκές λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τον covid-19, η επιτυχία σας έχει ιδιαίτερη αξία. Εύχομαι να  συνεχίσετε με την ίδια θέληση, κουράγιο και δύναμη τον αγώνα σας και η επιτυχία σας αυτή να αποτελέσει την αρχή για πολλές άλλες, που θα ακολουθήσουν, κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής και αργότερα της επαγγελματικής σας ζωής.

Στις μαθήτριες και στους μαθητές, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, ή στη σχολή της αρεσκείας τους, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μόνο μία από τις πολλές δοκιμασίες που θα συναντήσετε στη διάρκεια της ζωής σας. Οι ευκαιρίες να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας, να σπουδάσετε και να ειδικευτείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει, να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να επιτύχετε στην επαγγελματική σας πορεία δεν τελειώνουν, αρκεί να τις αδράξετε.

Να θυμάστε ότι η ζωή κερδίζεται με διαρκή προσπάθεια, επιμονή και αγώνα.

Καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΕΡΒΑΣ