ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τιμούμε ΟΛΟΥΣ  τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς

που υπηρέτησαν σε σχολεία αρμοδιότητάς μας

 

Σε απάντηση ορισμένων παραπόνων που δεχθήκαμε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, επειδή δεν προσκλήθηκαν ορισμένοι συνταξιοδοτηθέντες  εκπαιδευτικοί, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση , που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους, το  Σάββατο 8 Ιουνίου 2013  στον  Πολυχώρο – «Πολιτεία» ,

 επισημαίνουμε ότι ,

 για θέμα αρχής στην εκδήλωση προσκλήθηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα 3 τελευταία σχολικά έτη και ειδικότερα από 1η  Σεπτεμβρίου 2010 μέχρι και 7 Ιουνίου 2012 , δηλαδή για τη χρονική περίοδο που ανέλαβα καθήκοντα Διευθύντριας της Δ/νσης Δ.Ε. Αχαΐας και  εκδόθηκαν Διαπιστωτικές Πράξεις Λύσης της Υπαλληλικής σχέσης με την υπογραφή  μου. Παράλληλα  υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση στην ιστοσελίδα μας ακριβώς για να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

         Κλείνοντας, επιθυμώ να τονίσω για ακόμη μία φορά, ότι τιμούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, για τη συμβολή και την προσφορά τους στη δημόσια εκπαίδευση με την πολύχρονη υπηρεσία τους, όχι μόνο όσους συνταξιοδοτήθηκαν τα τρία τελευταία σχολικά έτη.

                                                               Με τιμή,  

Η Διευθύντρια Δ/βάθμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας

 Ευγενία Πιερρή